Twentse Muzikantendag in Het Front

Masterclasses, workshops en demo's in Vroomshoop

Iris Offringa ,

Twentse muzikanten kunnen aanstaande zaterdag hun hart ophalen in Het Front te Vroomshoop. Deze eerste Twentse muzikantendag wordt georganiseerd binnen de Week van de Popmuziek om zowel amateur- als professionele muzikanten uit Twente de mogelijkheid te geven zichzelf te promoten en vooral veel kennis en contacten op te doen.

Masterclasses, workshops en demo's in Vroomshoop

Twentse muzikanten kunnen aanstaande zaterdag hun hart ophalen in Het Front te Vroomshoop. Deze eerste Twentse muzikantendag wordt georganiseerd binnen de Week van de Popmuziek om zowel amateur- als professionele muzikanten uit Twente de mogelijkheid te geven zichzelf te promoten en vooral veel kennis en contacten op te doen. Zo zijn er deze dag workshops, masterclasses en demo's.

Onder andere Cesar Zuiderwijk, drummer van de Golden Earring, en de ex-zanger van Di-rect, Tim Akkerman, geven masterclasses.

Alle facetten van de muziekindustrie komen aan de orde, van topmuzikanten tot platenmaatschappijen en van popfotografie tot bookingsagents. Bands hebben daarnaast de mogelijkheid om een nummer op te nemen in de Frontstudio’s.

Tijdens het muzikantenbuffet vindt tevens de opening van de expositie van de ‘Popfoto van het jaar’ plaats. Na afloop van deze dag is er voor deelnemers de mogelijkheid om per bus naar Metropool in Hengelo te gaan waar optredens plaatsvinden van o.a. Bullet Bow Shokwave en Wipneus & Pim. De Twentse Muzikantendag duurt van 11:00 tot 17:00 uur. Meer informatie over het programma en de 15 workshops is te vinden op www.frontvroomshoop.nl  Entree: € 10,- inclusief buffet, busreis en entree Metropool.