3voor12 Noord-Holland

Line up Bevrijdingspop Haarlem compleet

Eén ding is zeker. Op 5 mei is Haarlem the place to be

De nationale start van de bevrijdingsfestivals dit jaar is in Haarlem waarna Douwe Bob het het groots aftrapt met een optreden. Verder vinden op het grote Houtpodium de Haarlemse band Rilan & the Bombardiers, Spinvis, gitaarvirtuoos Bombino en de Amerikaanse Michelle David die met The Gospel Sessions er wel een feest van gaat maken. Met de al eerder bekend gemaakte slotact De Jeugd van Tegenwoordig.

Jupilerpodium wordt de stage van Tony Clifton, die het na het winnen van de Rob Acda Award hier is even zal laten zien. Verder kunnen we genieten van onder andere PYN, Radio Eliza, MANTRA en Indian Askin. Rapper Sevn Alias belooft ons een energieke liveshow en we kunnen niet anders verwachten van Jungle By Night dat ze iedereen aan het dansen krijgen. Verder zullen DJ’s Gregor Salto en Chocolate Puma afsluiten met hun house sets. 

Op het Plein van de Vrijheid, in samenwerking met de Hogeschool Inholland Haarlem en Haarlems Toekomst, ziet u nieuw talent. Acts aan de start van hun carrière, maar er zitten een paar pareltjes tussen hoor! Hier kunnen we zien: Peer Pressure, Jorrow, Neil Alexander, The Kaak, Floris Bates & The Rented Friends en The Irrantional Library.

Kijk op de site van Bevrijdingspop Haarlem wat er allemaal nog meer te vinden is!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12