Win kaarten voor de Muzikantendag op 30 oktober in het Patronaat!

3VOOR12/Noord-Holland verloot 5x2 kaarten

Redactie 3VOOR12/Noord-Holland ,

Zaterdag 30 oktober organiseert Buma On Tour de Muzikantendag in het Patronaat. Het is de uitgelezen kans voor muzikanten om zich te laten inspireren en informeren door experts uit de muziekwereld. En jij kan er gratis bij zijn! Lees hier hoe je kans maakt op kaarten voor de Muzikantendag in het Haarlemse poppodium.

3VOOR12/Noord-Holland verloot 5x2 kaarten

Je demo laten beoordelen door een A&R manager van een grote platenmaatschappij of een muzieksamensteller van 3FM of Kink FM? Een workshop 'hoe promoot ik mijn band' door een OOR-journalist? Advies van Buma/Stemra over muziekrechten?
Het kan allemaal op de Muzikantendag 2010, zaterdag 30 oktober in het Haarlemse Patronaat.

Buma On Tour organiseert de dag (samen met o.a. Buma Cultuur, POPnl en GRAP) speciaal om muzikanten en auteurs extra baggage mee te geven in het ontwikkelen van hun professionele muzikale carrière.
Experts en artiesten uit de industrie geven workshops, clinics en masterclasses over zaken als het boeken van optredens, productie, promotie, schrijven en online distributie. Daarnaast is er verschillende keren de mogelijkheid om 1-op-1 je demo te laten beoordelen tijdens het Demospreekuur.
Onder andere Bart Snoeren (3VOOR12), Jasper van Vugt (OOR), Tjeerd Bomhof (Voicst), Tijs van Liemt (3FM) en Lucky Fonz III geven hun deskundige advies.

Lijkt ons een dag om als ambitieuze (Noord-Hollandse) artiest zeker niet te missen!
Gelukkig kun je er gratis bij zijn! 3VOOR12/Noord-Holland geeft namelijk maar liefst 5x2 gastenlijstplekken weg voor de Muzikantendag in het Haarlemse Patronaat.

Het enige wat je hoeft te doen is een maitje sturen naar redactie@3voor12nh.nl voor donderdag 28 oktober 23.59 naar en dan maak je kans op twee gastenlijstplekken!
Vergeet niet je volledige naam in je mail te vermelden.

Winnaars krijgen op vrijdagochtend 29 oktober bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.