Drie op een rij (27)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Miss Montreal
"Anders nog iets?" Het kan zomaar zijn dat het kassameisje je dit vraagt als je een bakje smeerkaas afrekent. Het is ook de titel van het nieuwe album van Miss Montreal (in het Engels dat wel: ‘So... Anything Else?’), die bekend werd door, jawel, een reclame voor smeerkaas. Daarna kwamen hits als ‘Just A Flirt’ en ‘This Is My Life’ en met haar prachtig pure popnummers wist Sanne vele harten te veroveren. Miss Montreal is overigens een volledige band met Sanne op zang en gitaar.
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Vrijdag 29 oktober
20.30 uur
Toegang: € 13,-1e voorronde Slag om Hoogwoud
De strijd gaat weer beginnen! Vrijdag 29 oktober zullen er 3 bands vechten tot hun muzikale uiterste om een plekje in de finale te veroveren. Deze eerste voorronde zullen de volgende rockbands het tegen elkaar opnemen: From The Balcony, Mentally Retarded Friend en The Mays.
JC Pardoes
Herenweg 4-6, Hoogwoud
Vrijdag 29 oktober
21.00 – 2.00 uur
Toegang: € 3,-


Herb Spectacles & Pacifix
Herb Spectacles is een heerlijk zomers klinkende band! Met een onnavolgbare combinatie van trompetgeschal, marimba's, vibrafoons en slaggitaar maakt de band heerlijk luchtige en dansbare muziek.
De muziek van The Pacifix kunnen we duiden met de termen surf, soul en trash. Deze bands houden de herfstdepressie zeker nog even buiten de deur!
De Nozem en de Non
Anthonie Verherentstraat 1, Heemskerk
Zaterdag 30 oktober
21.30 uur
Toegang: € 5,-


Wat vind jij van Plug Out?
Plug Out is benieuwd naar wat de jongeren in Noord-Holland van Plug Out vinden en hoe goed ze het eigenlijk kennen. Ben jij tussen de 15 en 25 jaar oud? Vul dan de enquete in en help Plug Out! Onder de respondenten zullen belevenisbonnen van www.pluimen.nl verloot worden ter waarde van 100 euro!