Drie op een rij (31)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie 3VOOR12/Noord-Holland ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Slag om Hoogwoud
Het is alweer bijna tijd voor de 16e keer Slag om Hoogwoud! De volgende bands zullen dit jaar gaan strijden om een plaats in de finale van vrijdag 14 januari 2011: Before I, The Loss en Roy.
JC Pardoes
Herenweg 4-6, Hoogwoud
Vrijdag 26 november
21.00 uur
Toegang: Gratis


The Cosmic Carnival + Our Minor Fall

The Cosmic Carnival is een rockband die heel lekker gaat! De band won de Grote Prijs van Nederland 2009. Het folky Our Minor Fall (voorheen Lucky Luck Strikes Back) is support.
JC Cayen
Peperstraat 2, Enkhuizen
Zaterdag 27 november
21.00 uur
Toegang: Gratis


A Place to Bury Strangers + All Shall Be Well
A Place To Bury Stangers is een strakke indie band uit New York. All Shall Be Well verzorgt het voorprogramma. Met uitgespannen muzikale landschappen en hevige erupties schuurt de band tegen postrock aan.
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Zondag 28 november
20.30 uur
Toegang: € 12,-