Drie op een rij (30)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

The Mad Trist & Colossa
Er wordt gesproken van een nieuwe De Staat. En dat is niet zo gek, want niemand minder dan Torre Florim (brein De Staat) heeft het debuutalbum van de heren geproduceerd. De vergelijking houdt hier op, want natuurlijk hoor je de invloeden van Torre terug, maar The Mad Trist heeft een behoorlijk unieke sound neergezet. Rauwe gitaren, hakkende drums, een dijk van een stem en stomende liveshows zijn de hoofdingrediënten van The Mad Trist. Support wordt verzorgd door Colossa en Fill Bloom.
Podium Victorie
Breedstraat 33, Alkmaar
Vrijdag 19 november
21.00 uur
Toegang: € 10,-The Horse Company & Bird on the Wire
Iets met paarden en vogeltjes? The Horse Company is een lekkere indie americana rock band. Het voorprogramma word verzorgd door de talentvolle band Bird On The Wire.
JC Cayen
Peperstraat 2, Enkhuizen
Zaterdag 20 november
21.00 uur
Toegang: € 5,-Ryan Shaw & Staton

Ryan Shaw is de nieuwe soulbelofte die je inmiddels met gemak in hetzelfde rijtje kan plaatsen als bijvoorbeeld Eli 'Paperboy' Reed of John Legend, hoewel zijn muziek misschien nog wel het meest doet denken aan grondleggers als Sam Cooke, Marvin Gaye en Wilson Pickett. Support is Staton.
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Zondag 21 november
20.30 uur
Toegang: € 16,-