Drie op een rij (29)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Dishking
Dishking volgt zijn eigen weg door de vele hemelstreken van de rootsmuziek. Zodoende zouden meerdere van zijn prachtsongs qua sfeer een Tarantino-film kunnen opluisteren. Dishking heeft een groep doorgewinterde muzikanten en prettige achtergrondzangeressen om zich heen verzameld om de muziek live zo ravissant mogelijk ten uitvoer te brengen.
Café Swaf
Kerkstraat 3, Hoorn
Vrijdag 12 november
22.00 uur
Toegang: GratisMoss
Moss is de Amsterdamse band die voor 2003 enige tijd als Nimbus door het leven ging. En dat was nadat zanger Marien Dorleijn in 1999 solo de Grote Prijs van Nederland won. De band bestaat verder uit Bob Gibson, Jasper Verhulst, Finn Kruyning en Michiel Stam. Moss bracht in september 2009 zijn tweede album ‘Never Be Scared/Don’t Be A Hero’ uit, door de Nederlandse pers beschreven als een van de leukste platen van dat jaar, met puntige, pakkende gitaarliedjes.
Pop- & Dancepodium De Kade
Zuiddijk 9 -11, Zaandam
Zaterdag 13 november
20.30 uur
Toegang: € 12,-Acid Baby Jesus

Griekse pokkeherrie, noemen hun eigen vrienden het al, dus weet wat je te wachten staat. Het zou ons niet verbazen als dit kwartet elke tiende maand Athene uit wordt geschopt omdat anders de toekomst van de toch al zo bouwvallige Acropolis in nog acuter gevaar komt... Holland, here they are!
DJ’s Pietertje Pep & Gijsbert Versgemalen omlijsten dit serviesverpulverende feestje!
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Zaterdag 13 november
22.30 uur
Toegang: Gratis