Drie op een rij (11)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Ljadov
De driemansformatie Ljadov, uit Alkmaar, sluit geen compromis: indie, blues en rock ´n roll gaan moeiteloos in elkaar over. De ene keer rammelt het podium aan alle kanten, het volgende moment brengen ze gevoelige kroegblues ten gehore. Met als uitgangspunt dat alles kan, voegen de mannen (gitaar) en vrouw (drums) ieder hun eigen muzikale voorkeur toe. Door dit te combineren met een wisselende instrumentenbezetting en leadzang, weet je van Ljadov nooit wat je kan verwachten.
Café Swaf
Kerkstraat 3, Hoorn
Vrijdag 9 juli
21.30 uur
Toegang: gratis


The Heights
The Heights brengt je zwierige indie popsongs, in het straatje van Bettie Serveert, de Breeders en hun grootste inspiratiebron: Fleetwood Mac.
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Zaterdag 10 juli
22.30 uur
Toegang: gratis


Sunday Songwriters
De singer-songwriters Marcel Luntingan, Danny van Tiggele en Kim de Boer zullen tijdens Sunday Songwriters hun mooiste songs ten gehore brengen in het Luna Beach House van de Waerdse Tempel in Heerhugowaard. Geniet op deze zomerse zondag van de heerlijke muziek, de relaxte sfeer, een smaakvol hapje en drankje en op de achtergrond de stralende zon.
Waerdse Tempel
Strand van Luna 1, Heerhugowaard
Zondag 11 juli
16.00 uur
Toegang: gratis