Drie op een rij (35)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Zaanse Popmarathon
Maar liefst 15 acts zullen optreden op de Zaanse Popmarthon op Kerstavond, verdeeld over de grote en kleine zaal. Een mix van bands uit het verleden en bands van nu, van rock tot reggae, van metal tot hiphop. Een kleine greep uit het aanbod: Dark Clouds, Gold Sick Monkey en CC.Rider.
Pop- & dancepodium De Kade
Zuiddijk 9 -11, Zaandam
Vrijdag 24 december
20.30 uur
Toegang: € 5,-

Jodymoon

Het Maastrichtse singer-songwriter duo Jodymoon grossiert in sterk persoonlijke songs met universele thema’s als liefde, dood, afscheid, ouder worden en groei. In New York werkten ze samen met producer Bryce Goggin (Antony and the Johnsons, Joan As Police Woman). Resultaat is hun nieuwe album Who are you now. Het gitaarwerk van Johan Smeets is indringend als altijd en de stem van Digna Janssen lokt je in haar betoverende wereld. Jodymoon schrijft songs die zich bewegen tussen singer/songwriter, pop, klassiek en een vleugje roots.
Podium de Vorstin
Koninginneweg 44, Hilversum
Vrijdag 24 december
21.00 uur
Toegang: gratis

Blue Velvet
Het is 2004 als zes schoolvrienden uit Volendam besluiten een bandje te gaan beginnen; Blue Velvet is geboren. Dat ze vier jaar later in de finale van de Grote Prijs van Nederland staan, wist toen nog niemand! De band speelt eigen pop/rocknummers.
Gat van Nederland
Brugstraat 2-8, Volendam
Zondag 26 december
20.00 uur
Toegang: gratis