Drie op een rij (34)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. 3VOOR12/Noord-Holland is je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Legio Regio: Translated en Bravado
Deze editie van Legio Regio hebben we twee te gekke lokale punkbands in huis gehaald! Translated uit Castricum en Bravado uit Alkmaar. Translated timmert nu al zo'n 5 jaar hard aan de weg. Met een tussenpauze toen de vorige zanger stemproblemen kreeg en niet meer verder kon. Met een nieuwe zanger in de gelederen komen ze Victorie laten hossen. Bravado haalt haar inspiratie uit bands als Misfits, Black Flag, Ramones en Gaslight Anthem. Deze heren hebben al een aantal shows door het land gedaan, onder andere als voorprogramma van The Warriors. Support your local scene!
Podium Victorie
Breedstraat 33, Alkmaar
Vrijdag 17 december
21.30 uur
Toegang: € 5,-
www.podiumvictorie.nl


The Dukes
The Dukes komen het Patronaatcafé even flink op stelten zetten met hun ontzettend catchy en soms iet wat duistere indierock! De muziekstijl ligt ergens tussen The White Stripes, The Editors, The Dandy Warhols en de Foo Fighters. Live knallen ze je echt de tent uit, want ze zijn daarvoor gemaakt! Zoals ze het zelf zeggen, ze zijn een echte rock n’ roll band, dus alles kan gebeuren!
Patronaat (café)
Zijlsingel 2, Haarlem
Vrijdag 17 december
22.30 uur
Toegang: gratis
www.patronaat.nl


Sun'Sessions met Ian Parker
De muziek van Ian Parker karakteriseert zich door inhoudelijke, eerlijke en persoonlijke teksten, een pakkend stemgeluid en aangrijpend, gepassioneerd gitaarspel. Deze sympathieke Engelse zanger/gitarist ontleent zijn stijl niet alleen aan de blues, Ian’s muzikale roots, maar ook aan bronnen zoals soul, funk en jazz.
De Waerdse Tempel
Strand van Luna 1, Heerhugowaard
Zondag 19 december
15.00 uur
Toegang: gratis
www.waerdsetempel.nl