Drie op een rij (33)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Forever For The World!

Benefietavond met lokale talenten, bedoeld voor opbrengsten voor het Glazen Huis van 3FM. Met o.a. The Hype en Future Presidents.
Sportsbar Lua
Hoflanderweg 104, Beverwijk
Vrijdag 10 december
20.00 uur
Toegang: € 5,-The Treets & The La La Lies
Twee ijzersterke bands in ’t Noord. The Treets maken catchy rock ‘n’ roll en The La La Lies klinken als The Who, maar dan uit Alkmaar.
Swingcafé 't Noord
Markt 1, Schagen
Zaterdag 11 december
22.00 uur
Toegang: GratisJeff Jepson
Deze singer-songwriter komt speciaal voor de John Lennon-week in Café Camille over uit Liverpool. Jeff is in Engeland een zeer gerespecteerd singer-songwriter. Lennon en Beatles nummers kan hij daarbij als geen ander spelen.
Cultureel Café Camille
Kerkplein 37, Beverwijk
Zondag 12 december
15.00 uur
Toegang: Gratis