Interview met Life's Electric

Deelnemer derde ronde Nu of Nooit 2015

Jörg de Groot ,

Nu Of Nooit is dé popwedstrijd van Limburg. In een aantal voorrondes strijden de deelnemers naar de ultieme prijs: openen op Pinkpop 2015. Traditiegetrouw voelt 3voor12 limburg de deelnemers vooraf even aan de tand. In dit tweede deel over de derde voorronde leggen we Life's Electric een aantal vragen voor. Vanavond te zien in Grenswerk. Get electrified.

Wat voor muziek maken jullie? "Grunge, met een moderne twist.  Wie zijn jullie inspiratiebronnen? Soundgarden, The Used & The Foo Fighters." 

Hebben jullie eerder meegedaan aan Nu Of Nooit? "Ja, in 2012 de vijfe plaats behaald tijdens de finale." 

Wat is jullie favoriete plek in Limburg om te spelen? "Onze hometown spot, de Bosuil in Weert!" 

Waarom moeten uitgerekend júllie Nu Of Nooit 2015 winnen? "Onze helden van de Foo Fighters geven act de présence. We willen natuurlijk met hen op de foto ;) Nee, serieus, onze nieuwe EP is uit, we zijn klaar voor de volgende stap in onze carrière. Nu of Nooit kan daarin een belangrijke stap zijn."

Willen jullie nog iets kwijt aan de lezers van 3voor12 limburg? "We proberen de lezers niet te overtuigen met mooie praatjes, maar met onze muziek en liveshows. Check vooral onze gloednieuwe EP als je van het betere gitaar werk houdt! Wij wensen de rest van de bands veel succes!"

Check voor meer info hier.