Morning stopt Morning stopt

Bevestigde shows gaan gewoon door

, Redactie

Morning stopt

Bevestigde shows gaan gewoon door

Redactie ,

De metalband Morning uit Echt-Susteren gaat uit elkaar. Dat maakte de band deze week bekend. Er volgt een slotoptreden van Morning, waarvan de datum en locatie op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

Bevestigde shows gaan gewoon door

De metalband Morning uit Echt-Susteren gaat uit elkaar. Dat maakte de band deze week bekend. Morning werd tien jaar geleden opgericht en gaf sindsdien met grote regelmaat optredens door heel Nederland, met onder andere Epica en Stream Of Passion.

"Het was geen makkelijk besluit en we hebben hier al een tijd lang over zitten denken", meldt Morning in een persbericht. "We concludeerden dat we op een punt waren gekomen dat we een nieuwe weg moesten inslaan, maar helaas ook ieder onze eigen weg moeten gaan." Het nieuws lijkt uit het niets te komen, met een recente tour door Albanië achter de rug.

Morning zal alle bevestigde shows nog spelen, waaronder optredens met ReVamp (nieuwe band van ex-After Forever-zangeres Floor Jansen) en Autumn. Ook volgt er nog een slotoptreden van Morning, waarvan de datum en locatie op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg