Vier bands uit Midden-Limburg naar finale Nu Of Nooit 2010 Vier bands uit Midden-Limburg naar finale Nu Of Nooit 2010

Sungrazer als enige Zuid-Limburgse band door

, Pierre Oitmann

Vier bands uit Midden-Limburg naar finale Nu Of Nooit 2010

Sungrazer als enige Zuid-Limburgse band door

Pierre Oitmann ,

De acts die gaan strijden voor een plek op Pinkpop zijn Marlon Penn , Sungrazer, Moose Da Beat, Sona en Clock. De laatste drie bands traden allen gisteravond op tijdens de voorronde in poppodium Fenix in Sittard.

Sungrazer als enige Zuid-Limburgse band door

Na afloop van de laatste voorronde van Nu Of Nooit 2010 werden vannacht de vijf finalisten van de bandwedstrijd van SPL bekend gemaakt. De acts die gaan strijden voor een plek op Pinkpop zijn Marlon Penn (Tilburg/Roermond), Sungrazer (Valkenburg), Moose Da Beat (Roermond), Sona (Burchten) en Clock (Weert). De laatste drie bands traden allen gisteravond op tijdens de voorronde in poppodium Fenix in Sittard.

Opvallend veel bands uit Midden-Limburg hebben het tot de finale geschopt van Nu Of Nooit. Maar liefst vier dit jaar. Sungrazer mag zich als enige Zuid-Limburgse band tot de finalisten rekenen. Regio Noord is dit jaar de grote afwezige in de finale van Nu Of Nooit, ondanks een sterke voorronde in Perron55 in Venlo vorige week.

De jury tijdens de voorrondes van Nu Of Nooit 2010 bestond uit L1 radiomaker Tim op het Broek, 3VOOR12’er Ernest Poelma en zangeres Kelly Kockelkoren (in 2008 winnaar van Nu Of Nooit met haar toenmalige band SAT2D). Op 21 februari ontmoeten de finalisten elkaar in Muziekcentrum De Bosuil in Weert. De finalejury maakt dan uit welk van deze bands Pinkpop 2010 opent.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg