The Opposites blazen het dak eraf, ondanks half volle zaal
 The Opposites blazen het dak eraf, ondanks half volle zaal


"Is dit heel Sittard?"


, Tom Janssen

The Opposites blazen het dak eraf, ondanks half volle zaal


"Is dit heel Sittard?"


Tom Janssen ,

The Opposites verschenen zaterdag 17 april op het Sittardse podium. Live deze gasten los zien gaan is geweldig, en ze nemen het publiek goed met hun mee. En dit ondanks de lage opkomst.

"Is dit heel Sittard?""Is dit heel Sittard?" zegt Big2, waarvan de naam al snel te begrijpen is. De lange jongen uit Amsterdam torent hoog boven het publiek uit. De lage opkomst maakt de avond niet minder gezellig. Willem en Twan hebben nog maar pas een dubbel cd gelanceerd met de naam 'Succes/Ik Ben Twan', waarop wat meer filosofische en persoonlijke nummers te horen zijn. Enkele nummers van dit album worden ook deze avond ten gehore gebracht, maar ook de bekendere losbandige nummers zoals 'Me Nikes' passeren de revue. Het publiek gaat dan ook hierop flink los.

Ondanks dat het nummer een beetje misplaatst is op 'Ik Ben Twan' van Big2, dreunt 'Broodje Bakpao' goed hard door de speakers van de Fenix. Het publiek gaat voor een laatste keer los, want de mannen moeten weer door naar een volgend feest. Nog een laatste toegift en dan moeten ze echt gaan. De Fenix loopt al gauw leeg, het feest is weer gedaan.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg