Novastar klaar voor festivalseizoen Novastar klaar voor festivalseizoen

Succesvolle try-out in poppodium Fenix resulteert in karaoke festijn

, Sander Stijnen

Novastar klaar voor festivalseizoen

Succesvolle try-out in poppodium Fenix resulteert in karaoke festijn

Sander Stijnen ,

Na een indrukwekkende reeks van uitverkochte concerten in alle grote concerthallen van Nederland en België en het winnen van een 3FM-award (Beste Alternative) in 2009 heeft Novastar woord gehouden: voorafgaand aan zijn optreden op Pinkpop 2009 beloofde hij in het voorjaar van 2010 naar Sittard te komen voor een exclusieve show.

Succesvolle try-out in poppodium Fenix resulteert in karaoke festijn

Veel mensen zullen gedacht hebben dat het een 1 April grap was, maar niks bleek minder waar; Novastar stond toch echt met volle ornaat in poppodium Fenix! De Belgische singer/songwriter, die oorspronkelijk uit Sittard komt, was met zijn band neergestreken in de Limburgse stad voor een try-out show.Half Sittard is vanavond op de been om Novastar in de Fenix te komen bekijken. De show was in een rap tempo uitverkocht en de Sittardenaren zijn hun voormalig stadsgenoot nog niet vergeten. Dat Novastar een imposante lijst van releases en shows heeft opgebouwd wordt duidelijk wanneer hits als 'The Best Is Yet To Come' en 'Because' door de bezoekers enthousiast worden meegezongen.


Naast zijn grote hits heeft Novastar vanavond ook tijd voor wat onbekender werk. Vooral de songs 'When the Lights Go Down On The Broken Hearted' en 'Lost And Blown Away' worden door het publiek goed ontvangen wat resulteert in die bepaalde magie die bij shows van de band vrijwel altijd voelbaar is. Vanavond zullen zij, net als de bezoekers, gezien hebben dat Novastar klaar is voor het festivalseizoen!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg