Veel enthousiasme bij bands in Maastricht Veel enthousiasme bij bands in Maastricht

Intwine en 21 Eyes Of Ruby laten het kwik stijgen

, Nadia Hagen

Veel enthousiasme bij bands in Maastricht

Intwine en 21 Eyes Of Ruby laten het kwik stijgen

Nadia Hagen ,

Op vrijdag 24 april stond weer stevige rock op het programma van de Muziekgieterij. Het publiek in de stampvolle Maastrichtse zaal, stonden bij temperaturen zeker in de 40 graden, de bands 21 Eyes of Ruby en Intwine toe te juichen.

Intwine en 21 Eyes Of Ruby laten het kwik stijgen

21 Eyes of Ruby, de finalisten van Nu of Nooit 2009 en de winnaar van de Battle for Limburg in 2007 begon de avond met stevige rock. De band presenteerde voornamelijk hun nieuwe album (CTW4), die soms aan Metallica, Alice in Chains met grunge invloeden deed denken. Een goed begin om de temperaturen nog meer te laten stijgen! Vorig jaar heeft 21 Eyes of Ruby nog op het Bevrijdingsfestival in Roermond gestaan. De iets wat te krappe zaal bleek een duidelijk betere locatie. De fans waren dan ook erg enthousiast!

Het is een tijd lang stil geweest rond Intwine. Nu zijn ze weer terug. De zanger Roger is nog wel bekend van Idols, waar hij in 2003 al bewees te kunnen zingen. Dit was ook wel aan het publiek te zien. De wat jongere generatie schoof naar voren om hun idool van dichtbij te kunnen bewonderen.

Intwine liet een goed show zien met een mix uit reggae en rock. Vooral de bassist liet zien wat het betekent de fans te vermaken. De gewoonte van zanger Roger om tussen de liedjes kort het podium te verlaten om vervolgens weer terug te komen, was iets vervelend. Maar zijn fantastische emotionele zang maakt dit weer goed.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg