Drive like Maria en De Staat veroveren Limburg Drive like Maria en De Staat veroveren Limburg

Nieuw talent laat van zich horen in Sittard

, Nadia Hagen

Drive like Maria en De Staat veroveren Limburg

Nieuw talent laat van zich horen in Sittard

Nadia Hagen ,

Afgelopen vrijdag is weer eens aangetoond dat nieuw talent niet alleen maar uit Groot-Brittanniƫ of de Verenigde Staten komt! Een krachtige warming-up door Drive like Maria en een geraffineerd hoofdprogramma van De Staat wisten Sittard te enthousiasmeren.

Nieuw talent laat van zich horen in Sittard

Afgelopen vrijdag hebben Drive like Maria en De Staat in Sittard laten zien en horen dat nieuw talent niet alleen maar uit Groot-Brittannië of de Verenigte Staten komt!

Eerst liet Drive like Maria zien wat ze in huis had. Een zingende drummer, die op de helft van de show tot de zingende tweede gitarist wordt, een huilende gitaar en een fanatieke bassist. Met stoere rock met af en toe wat bluesinvloeden weet het drietal het publiek te enthousiasmeren.

Na deze geslaagde warming-up was het publiek klaar voor De Staat. Deze band uit Nijmegen heeft de afgelopen dagen half Nederland bereisd en op diverse festivals opgetreden. Limburg was nu aan de beurt!
De jongens lieten experimentele rock met leuke deuntjes horen. Zo werd er gebruik gemaakt van diverse belletjes om wat leuke geluidseffecten te produceren. Sittard was enthousiast!

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg