3VOOR12/Limburg live vanuit Landgraaf 3VOOR12/Limburg live vanuit Landgraaf

Veel reportages vanaf het jubilerende Pinkpop

, Pierre Oitmann

3VOOR12/Limburg live vanuit Landgraaf

Veel reportages vanaf het jubilerende Pinkpop

Pierre Oitmann ,

We zijn er weer bij! Voor het vierde jaar op rij brengt 3VOOR12/Limburg verslag uit van Pinkpop. Het complete festival is tijdens het pinksterweekend te volgen. Alle veertig bands worden in tekst en in beeld vastgelegd door 3VOOR12/Limburg. Maar wat kun je nog meer van ons verwachten?

Veel reportages vanaf het jubilerende Pinkpop

We zijn er weer bij! Voor het vierde jaar op rij brengt 3VOOR12/Limburg verslag uit van Pinkpop. Het complete festival is tijdens het pinksterweekend te volgen. Alle veertig bands worden in tekst en in beeld vastgelegd door 3VOOR12/Limburg, van opener Kings Of The Day tot en met afsluiter Snow Patrol.

Maar wat kun je nog meer van ons verwachten?
Voor het eerst tijdens Pinkpop werkt de lokaalredactie van Limburg samen met de landelijke redactie van 3VOOR12. Eerder al werd er heen-en-weer gelinkt, maar dit jaar maakt 3VOOR12/Limburg een aantal sfeerreportages voor de festivalsite van 3VOOR12 NL. Zo gaan we op zaterdagnacht op zoek naar Bruce Springsteen-fans en look-a-likes. Oftewel, Who’s The Boss op de camping van Pinkpop? Ook zondagnacht trekken we er op uit, zoekend naar campingpret. Maandagochtend mogen uitgeslapen Pinkpopgangers bij ons aanschuiven aan de ontbijttafel. Is er ergens op het terrein of op de camping wat te beleven? Laat het ons weten via Twitter!

Volg 3VOOR12/Limburg tijdens Pinkpop op Twitter!
Dan is er nog de Twittermeeting! Op zondagavond/-nacht bij de infobalie bij camping A (iedereen loopt daar zo’n beetje langs) om 23.00u, na het optreden van Placebo dus. We weten nog niet waar het eindigt of hoe laat, laat staan wat er gaat gebeuren, maar het is dan ook een beetje een experiment. Ook wie niet twittert is welkom, al is dat wel meteen een mooi moment om te beginnen. Denk er aan om #pp09 in al je Pinkpop-tweets te zetten, zodat deze tweets te lezen zijn op de Pinkpop Mashup-site van de VPRO.

Volg ons op Twitter voor live festival- en campingupdates:
3VOOR12/Limburg - @3voor12limburg
Twan Bakker - @twanb
Pierre Oitmann - @audiotist
Bart Notermans - @bartnotermans
Erik Luyten - @erikluyten

Maar er is meer!
Net als vorig jaar brengen we ook nu weer verslag van het festival uit op L1 Radio, in het programma van Tim op het Broek. Hij zendt dit weekend live uit vanuit Megaland. Met Rowwen Hèze, Kings Of The Day en The Bitches Collective staan een aantal speciale items in de planning, die door Kresj TV worden vastgelegd. Fans van Volbeat, Maria Mena en The Gaslight Anthem lopen tijdens de signeersessies op het terrein kans om te worden vastgelegd door onze vliegensvlugge fotografen. Je herkent ze aan het zwarte 3VOOR12-shirt en een enorme lens in hun handen.

Film het concert van Kyteman!
3VOOR12 experimenteert met FIY (Film It Yourself), een project waarbij concertbezoekers via mobieltjes en digitale camera’s foto’s en filmpjes aanleveren. Deze worden aan elkaar geplakt tot één groot concertverslag. Het concert van Kyteman is de vuurdoop van FIY. Je maakt tevens kans op kaarten voor Lowlands. Voor meer info klik hier.

En als of dat nog niet genoeg is, staan er ook nog veertig hele goede bands te spelen. Mochten ze niet zo goed zijn, dan maken wij er melding van. Zoals Bruce Springsteen ooit zong; "I wanna be where the bands are". Fijne Pinkpop!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg