The Methods wint eerste voorronde Podiumvrees 2009 The Methods wint eerste voorronde Podiumvrees 2009

Ook Triple Dice is nog in de race

, Pierre Oitmann

The Methods wint eerste voorronde Podiumvrees 2009

Ook Triple Dice is nog in de race

Pierre Oitmann ,

Afgelopen weekend won de rockband The Methods de eerste voorronde van Podiumvrees 2009, een bandwedstrijd speciaal voor bands uit de regio Sittard-Geleen. De finale van Podiumvrees 2009 vindt plaats op 27 maart in poppodium Fenix in Sittard. De winnaar van Podiumvrees 2009 speelt als opener op het festival Mama’s Pride in Geleen.

Ook Triple Dice is nog in de race

Afgelopen weekend won de rockband The Methods de eerste voorronde van Podiumvrees 2009, een bandwedstrijd speciaal voor bands uit de regio Sittard-Geleen. De tweede plek was voor Triple Dice, dat daarmee nog kans maakt op een plek in de finale.

De eerste voorronde van Podiumvrees vond plaats in Cantina Ernesto’s in Sittard. Ook Second Impact en rapgroep Rebzjie deden mee, maar beiden dolven het onderspit. Na de derde voorronde zal blijken of Triple Dice naar de finale gaat, The Methods is al van een finaleplaats verzekerd.

De finale van Podiumvrees 2009 vindt plaats op 27 maart in poppodium Fenix in Sittard. Aanstaande zaterdag is de tweede voorronde in Shaggy’s Pub in Geleen. Een week later is de derde voorronde in Down Town, Sittard. De winnaar van Podiumvrees 2009 speelt als opener op het festival Mama’s Pride in het Burgemeester Damenpark in Geleen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg