The Gaslight Anthem maakt Pinkpopcirkeltje rond The Gaslight Anthem maakt Pinkpopcirkeltje rond

Nog drie namen en minder dan 10.000 kaarten te gaan

, Pierre Oitmann

The Gaslight Anthem maakt Pinkpopcirkeltje rond

Nog drie namen en minder dan 10.000 kaarten te gaan

Pierre Oitmann ,

Woensdagochtend maakte Buro Pinkpop vijf namen bekend die op Pinkpop 2009 staan. Daarnaast meldde de festivalorganisator dat er ruim 70.000 kaarten zijn verkocht voor Pinkpop.

Nog drie namen en minder dan 10.000 kaarten te gaan

Woensdagochtend maakte Buro Pinkpop vijf namen bekend die op Pinkpop 2009 staan. Gisterochtend wist 3VOOR12/Limburg al te melden dat Hollywood Undead op maandag 1 juni in Landgraaf speelt. Nu komen daar dus nog vier acts bij; The Rifles, Dr. Lectroluv, You Me At Six en The Gaslight Anthem. Die laatste band lag al in de lijn der verwachting, daar voor The Gaslight Anthem zowel Bruce Springsteen als The Killers de grootste inspiratiebronnen lijken.

Hoewel The Gaslight Anthem geen hele grote verrassing is, zijn de andere dat wel. De gemaskerde dance-act Dr. Lectroluv staat op zaterdag geprogrammeerd en valt daarmee behoorlijk buiten de rest van de line-up met voornamelijk rockacts en Springsteen. Rockband You Me At Six en britpopband The Rifles zijn relatieve nieuwkomers op de zondag, tussen grote namen als Depeche Mode, Madness en Placebo.

Daarnaast meldde Buro Pinkpop dat er ruim 70.000 kaarten zijn verkocht voor Pinkpop. De festivalorganisator zegt dat ook de weekendkaarten “hard gaan” en raadt festivalgangers aan “niet meer lang te wachten” om tot aankoop van de tickets over te gaan.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg