Stergitarist Adam Bomb bezoekt Ernesto’s Stergitarist Adam Bomb bezoekt Ernesto’s

The Filthy Red Horse verzorgt voorprogramma

, Redactie

Stergitarist Adam Bomb bezoekt Ernesto’s

The Filthy Red Horse verzorgt voorprogramma

Redactie ,

De Amerikaanse gitarist Adam Bomb staat morgenavond in Cantina Ernesto’s in Sittard. Het voorprogramma is de Roermondse band The Filthy Red Horse.

The Filthy Red Horse verzorgt voorprogramma

 

De Amerikaanse gitarist Adam Bomb staat woensdagavond 18 maart in Cantina Ernesto’s in Sittard. Dat is opmerkelijk omdat er relatief weinig rockgitaristen te vinden zijn in deze eetgelegenheid, die regelmatig wordt aangedaan door skabands als The Slackers en Jaya The Cat. Het voorprogramma van Adam Bomb is de Roermondse band The Filthy Red Horse.

Gitaarvirtuoos Adam Bomb heeft een indrukwekkende cv. Zo werkte hij samen met onder andere Chuck Berry, Kiss, Lemmy (Motörhead), Cliff Williams (AC/DC), Jimmy Crespo (Aerosmith), Noel Redding (Jimi Hendrix) en Bobby Choiunard (Gary Moore, Alice Cooper). Ook trok hij de aandacht van Eddy Van Halen, Axl Rose en Little Steven én hij viel ooit in voor Yngwie Malmsteen in zijn band Steeler. Kortom, een must-see voor liefhebbers van classic rock en hardrock.

De meest recente release van The Filthy Red Horse bevat akoestische bewerkingen van hun vuige rocknummers. In Ernesto’s speelt de band echter volledig elektrisch versterkt en ondersteund door de inmiddels befaamde danseressen. De dames van The Bitches Collective staan garant voor de pauzemuziek en afterparty. Om 21.30u begint de rockavond in Cantina Ernesto’s.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg