Nieuwe Nor helpt Amerikaan Jeff Aug aan recordpoging Nieuwe Nor helpt Amerikaan Jeff Aug aan recordpoging

Cd-presentatie in zes landen binnen 24 uur

, Pierre Oitmann

Nieuwe Nor helpt Amerikaan Jeff Aug aan recordpoging

Cd-presentatie in zes landen binnen 24 uur

Pierre Oitmann ,

Op zaterdag 14 maart doet gitarist Jeff Aug een poging om in het ‘Guinness Book Of Records’ te geraken door zijn nieuwe album binnen één etmaal in zes landen te presenteren. Één van die zes optredens van Jeff Aug vindt om 17.00u plaats in poppodium Nieuwe Nor in Heerlen.

Cd-presentatie in zes landen binnen 24 uur

 

 

 

Op zaterdag 14 maart doet gitarist Jeff Aug een poging om in het ‘Guinness Book Of Records’ te geraken. Dit door zijn nieuwe album binnen één etmaal in zes landen te presenteren. Één van die zes optredens van Jeff Aug vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor in Heerlen. Het poppodium zelf spreekt op zijn website van een “historische gebeurtenis”.

Een dag voor de beoogde recordpoging verschijnt het vierde solo-album van Jeff Aug, getiteld ‘Living Room Sessions’. In de 24 uur die er op volgen presenteert de gitarist zijn cd achtereenvolgens in Liechtenstein, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, België en Nederland. Dit alles onder de naam Wounded Fingers World Record Solo Tour 2009. Na het optreden in Heerlen blijft Jeff Aug nog even in Nederland; op 17 maart speelt de sologitarist in De Boerderij in Zoetermeer, een dag later in Gigant in Apeldoorn.

‘Living Room Sessions’ verschijnt op 13 maart; tevens de verjaardag van Jeff Aug. Op zijn verjaardag om 19.00u gaat het eerste optreden van start in Lichtenstein. Op zaterdagmiddag eindigt Jeff Aug om 17.00u in de Nieuwe Nor in Heerlen. Jeff Aug is naast soloinstrumentalist ook gitarist bij Anne Clark, Allan Holdsworth en zijn eigen band Floating Stone.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg