Jamestown wint derde voorronde Podiumvrees 2009 Jamestown wint derde voorronde Podiumvrees 2009

Chain Of Dogs tweede, maar geen finalist

, Pierre Oitmann

Jamestown wint derde voorronde Podiumvrees 2009

Chain Of Dogs tweede, maar geen finalist

Pierre Oitmann ,

Afgelopen zaterdag won Jamestown de derde voorronde van de bandwedstrijd Podiumvrees, gehouden in Rockstage Down Town in Sittard. Sir Wallace and The Coconuts werd door de jury uitgeroepen tot “beste tweede” en mag dus ook meedoen in de finale van Podiumvrees 2009. De complete line-up voor de finale in poppodium Fenix is hiermee bekend.

Chain Of Dogs tweede, maar geen finalist

 

Afgelopen zaterdag won de Sittardse rockband Jamestown de derde voorronde van de bandwedstrijd Podiumvrees, gehouden in Rockstage Down Town in Sittard. De tweede plek was voor metalband Chain Of Dogs. Daarmee had Chain Of Dogs nog een plek in de finale kunnen behalen, maar later die avond werd een andere band beter bevonden.

De complete line-up voor de finale van Podiumvrees 2009 is hiermee bekend. Op 27 maart staan The Methods, Complexx, Jamestown en Sir Wallace and The Coconuts in poppodium Fenix. De drie eerst genoemde bands werden allen eerste in de voorrondes van Podiumvrees 2009. De band Sir Wallace and The Coconuts werd door de jury uitgeroepen tot “beste tweede” en mag dus ook meedoen in de finale. De winnaar staat op 10 mei op het festival Mama’s Pride in Geleen.

De voorronde in Down Town in Sittard gold als de ‘hardste’ van Podiumvrees 2009. Winnaar Jamestown deelde het podium met Chain Of Dogs, Rising Evil en Black Sacrament. Jamestown bestaat uit leden van diverse andere Limburgse bands, waaronder zanger Art Nelissen (Jedi Mindtrick) en drummer Roel Kornips (ex-Superhero, ex-Rogue).

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg