Hollywood Undead naar Pinkpop Hollywood Undead naar Pinkpop

Gemaskerde rockers spelen in Landgraaf én Amsterdam

, Pierre Oitmann

Hollywood Undead naar Pinkpop

Gemaskerde rockers spelen in Landgraaf én Amsterdam

Pierre Oitmann ,

De uit Los Angeles afkomstige rapcoreband Hollywood Undead staat op maandag 1 juni op Pinkpop. Dat bevestigde de band gisteren op zijn MySpace-pagina. Op 3 juni is Hollywood Undead ook nog te bewonderen in de Melkweg in Amsterdam.

Gemaskerde rockers spelen in Landgraaf én Amsterdam

De uit Los Angeles afkomstige rapcoreband Hollywood Undead staat op maandag 1 juni op Pinkpop. Dat bevestigde de band gisteren op zijn MySpace-pagina. Na afloop van het festival in Landgraaf is Hollywood Undead ook nog te bewonderen in de Melkweg in Amsterdam, op 3 juni. Beide optredens maken deel uit van het Europese deel van de Sinners & Saints Tour.

Hollywood Undead staat vooral bekend om het dragen van maskers, net als Slipknot. In december meldde Jan Smeets hier al dat Slipknot in ieder geval niet naar Pinkpop zal komen. Nu heeft hij dus een andere gemaskerde “harde band” gevonden voor de veertigste editie van Pinkpop. Veel fans van de hardere genres - vorig jaar nog goed vertegenwoordigd - hebben teleurgesteld gereageerd op de programmering van Pinkpop 2009. Zeven bands moeten nog bekend gemaakt worden en er wordt gespeculeerd dat hier meer stevigere acts tussen zitten.

Pinkpop 2009 vindt plaats op 30 en 31 mei en 1 juni. 3VOOR12/Limburg meldde eerder al dat de dagkaarten voor zaterdag 30 mei, met Bruce Springsteen, uitverkocht zijn. Weekendkaarten en andere dagkaarten zijn nog beschikbaar. In de komende weken volgen nog zeven acts die het jubileumaffiche zullen opluisteren.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg