Foreigner en Triggerfinger op Bospop 2009; The Who niet Foreigner en Triggerfinger op Bospop 2009; The Who niet

“Zondagsnieuws zat er compleet naast”

, Pierre Oitmann

Foreigner en Triggerfinger op Bospop 2009; The Who niet

“Zondagsnieuws zat er compleet naast”

Pierre Oitmann ,

3VOOR12/Limburg kan al twee bands noemen die dit jaar op Bospop spelen. Het gaat om Foreigner en Triggerfinger, die respectievelijk op 11 en 12 juli te zien zijn in Weert. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal The Who niet aanwezig zijn op het festival.

“Zondagsnieuws zat er compleet naast”

Afgelopen weekend meldde het regionale weekblad Zondagsnieuws op de voorpagina dat de legendarische Engelse rockband The Who dit jaar op het Weerter festival Bospop zou staan. Dat zou “een welingelichte bron binnen de organisatie” aan de schrijver van het stuk bevestigd hebben. Volgens festivalorganisator Paul Adriaans klopt daar niks van. “Zondagsnieuws heeft dit nieuws gebracht, maar zat er compleet naast.”

Wel bekent Adriaens bezig te zijn geweest om de Canadese rockzanger Bryan Adams naar Nederland te halen, maar Adams kon niet. “En Live heeft ook al afgezegd, dus we zoeken naarstig verder”, aldus de man achter Bospop. Twee bands die wél naar Bospop komen zijn Foreigner en Triggerfinger. Op de officiële website van Foreigner staat te lezen dat de classic rockband van hits als ‘Cold As Ice’ en ‘I Want To Know What Love Is’ op 11 juli op Bospop speelt. Triggerfinger speelt de dag erna, aldus de MySpace-pagina van deze Belgische band.

Bospop 2009 vindt plaats in het weekend van 11 en 12 juli. Binnenkort maakt de organisatie de complete programmering bekend middels haar mediapartners, maar een grote afsluiter is dus nog niet gevonden. Vorig jaar waren Neil Young, ZZ Top, Santana en Crowded House de grote publiekstrekkers.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg