Fisk wint moeiteloos Battle For Limburg Fisk wint moeiteloos Battle For Limburg

Stampede verzekert zich nu al van plek op Bevrijdingsfestival in 2010

, Pierre Oitmann, Erik Daems

Fisk wint moeiteloos Battle For Limburg

Stampede verzekert zich nu al van plek op Bevrijdingsfestival in 2010

Pierre Oitmann, Erik Daems ,

De Roermondse rockband Fisk won zondagavond Battle For Limburg in de Azijnfabriek. Skaband Stampede viel ook in de smaak bij de jury en werd nu al beloond met een toezegging voor Bevrijdingfestival Limburg in 2010.

Stampede verzekert zich nu al van plek op Bevrijdingsfestival in 2010

De Roermondse rockband Fisk won zondagavond Battle For Limburg in hun thuisplaats. Daarmee sleepte het trio een plek in de programmering van Bevrijdingsfestival Limburg in de wacht. Fisk was al voor aanvang de grote favoriet. Anders dan voorheen werd enkel de winnende band bekend gemaakt.

De skaband Stampede viel ook in de smaak bij de jury en werd nu al beloond met een toezegging voor Bevrijdingfestival Limburg in 2010. Ze kregen die toezegging van Ger Heyman, productieleider van Bevrijdingsfestival Limburg. "Als je band dan nog bestaat", haastte hij zich er aan toe te voegen, waarbij hij met een schuin oog naar Kelly Kockelkoren van (bijna) wijlen SAT2D en tevens jurylid keek. Heyman bevestigde dat er volgend jaar wéér een editie van Battle For Limburg georganiseerd wordt in de Azijnfabriek.

Andere bands die zondagmiddag in de Azijnfabriek speelden waren Emotional Elvis, SoulLab en Mur Du Son. Zij werden samen met Fisk en Stampede geselecteerd uit ruim zeventig ingestuurde demo's. Fisk deed in 2007 ook al mee aan Battle For Limburg en werd toen tweede, na The Mad Trist. Andere winnaars van Battle For Limburg waren DISfunk in 2006 en 21 Eyes Of Ruby in 2008. Fisk is één van de vier Limburgse bands op Bevrijdingsfestival Limburg, samen met DeWolff, Boris en Kings Of The Day.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg