Album Reincarnatus in mei uit in Duitstalige landen Album Reincarnatus in mei uit in Duitstalige landen

Optie op meerdere releases in GAS-landen en Benelux

, Pierre Oitmann

Album Reincarnatus in mei uit in Duitstalige landen

Optie op meerdere releases in GAS-landen en Benelux

Pierre Oitmann ,

In mei verschijnt het album ‘Media Vita’ van de Limburgse groep Reincarnatus in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Ook de boekingen in Duitsland gaan voortaan via een Duitse maatschappij, namelijk Extratours Konzert Büro. In de maanden april en mei trekt Reincarnatus door de Duitstalige landen, als support-act van de groep Schandmaul.

Optie op meerdere releases in GAS-landen en Benelux

In mei verschijnt het album ‘Media Vita’ van de Limburgse groep Reincarnatus in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Frontvrouw Renate Dirix meldde in december al aan 3VOOR12/Limburg dat Reincarnatus een deal had getekend met Fame Records en nu brengt de band nadere details naar buiten.

Het gaat om een deal waarbij Fame Records de productie van de cd’s voor haar rekening neemt. De fysieke albums worden vooral via concerten van Reincarnatus verkocht. Volgens Reincarnatus heeft Fame Records een optie om nog “een aantal” cd’s van de Limburgers te produceren, waarvan de eerste begin volgend jaar zou moeten verschijnen in zowel de GAS-landen (Germany, Austria, Switserland) als in de Benelux.

Ook de boekingen in Duitsland gaan voortaan via een Duitse maatschappij, namelijk Extratours Konzert Büro. In de maanden april en mei trekt Reincarnatus door de Duitstalige landen, als support-act van de groep Schandmaul. Volgens Reincarnatus betreft het concerten van tenminste 5.000 bezoekers. De tour start op 22 april in de Zwitserse hoofdstad Bern. Een dag eerder speelt Reincarnatus zijn voorlopig laatste optreden in Nederland, in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond. In het najaar volgen weer shows in Nederland, gevolgd door een kersttour in december.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg