3VOOR12/Limburg geeft weg... Kaarten voor Hit Me TV 3VOOR12/Limburg geeft weg... Kaarten voor Hit Me TV

2 x 2 kaarten voor Hit Me TV en Kensington in Muziekgieterij

, Redactie

3VOOR12/Limburg geeft weg... Kaarten voor Hit Me TV

2 x 2 kaarten voor Hit Me TV en Kensington in Muziekgieterij

Redactie ,

Op woensdag 18 maart spelen de bands Hit Me TV en Kensington in de Muziekgieterij in Maastricht. Win hier kaarten voor het optreden van deze twee bands!

2 x 2 kaarten voor Hit Me TV en Kensington in Muziekgieterij

Op woensdag 18 maart geeft de Amsterdamse band Hit Me TV een optreden in de Muziekgieterij in Maastricht. Het voorprogramma is het bandje Kensington uit Utrecht. Twee bands die je gezien móét hebben!

Zowel Hit Me TV als Kensington timmeren hard aan de weg. Hit Me TV was afgelopen najaar te zien als support-act tijdens de afscheidstour van Krezip en stond in januari op Noorderslag. Het liedje 'Youth' van Kensington werd door 3VOOR12/Utrecht uitgeroepen tot 'Utrechtse Song van het Jaar 2008'. De band was begin dit jaar nog te zien in poppodium Fenix, als voorprogramma van Nailpin.

Wil je bij het concert van deze twee bands in Maastricht zijn? Dat kan! Stuur vóór zondag 15 maart een e-mail naar 3VOOR12/Limburg o.v.v. Kaarten HIT ME TV. Uit alle inzendingen verloten we tweemaal twee kaarten. Prijswinnaars ontvangen uiterlijk maandag 16 maart bericht via email.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg