Wunschkamer; theater met live-muziek Wunschkamer; theater met live-muziek

Heavy rock begeleidt Nederlands-Duitse theaterproductie

, Twan Bakker

Wunschkamer; theater met live-muziek

Heavy rock begeleidt Nederlands-Duitse theaterproductie

Twan Bakker ,

De heavy rockband Sungrazer, onder leiding van Sander Haagmans, zal in het Derion theater te Maastricht de theaterproductie ‘Wunschkamer’ aanvullen. 25 juni is de Nederlandse premiere van deze Europese samenwerking.

Heavy rock begeleidt Nederlands-Duitse theaterproductie

Hans Trentelman, regisseur van de theatergroep ‘Het Vervolg’ en Sander Haagmans, van de rockband Sungrazer, gaan deze zomer een unieke samenwerking aan. Een heavy rockband die een toneelgezelschap begeleidt. Deze samenwerking resulteert in de Nederlands-Duitse theaterproductie ‘Wunschkamer’.

De muziek zal bestaan uit een combinatie van stevige gitaarriffs in combinatie met een jazz-geörienteerde dromerig geluid. Het toneelspel zal verzorgd worden door het Maastrichtse gezelschap ‘Het Vervolg’ en ‘Theater K’ uit Aken.

Donderdag 25 juni is de Nederlandse premiere van deze unieke samenwerking, in het Derion theater te Maastricht. Kaarten zijn te verkrijgen via een van de betreffende websites.

Speeldata
Theater K,  Ludwigsallee 139, Aken (D)
10 t/m 14 juni 2009
17 t/m 21 juni 2009

Derlon Theater,  Plein 1992 nr. 15, Maastricht
do 25 t/m 28 juni 2009
2 t/m 5 juli 2009

Cultura Nova festival, locatie Theater K, Aken
28 t/m 30 augustus 2009
4 t/m 6 september 2009

De band Sungrazer zal na dit theaterproject verder door het leven gaan als trio en ook als zodanig albums maken en toeren.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg