Limburgs talent op WesSUMMERBREEZE Limburgs talent op WesSUMMERBREEZE

Winnaars van Battle for Limburg, Kunstbende én Nu Of Nooit verenigt op een festival

, Redactie

Limburgs talent op WesSUMMERBREEZE

Winnaars van Battle for Limburg, Kunstbende én Nu Of Nooit verenigt op een festival

Redactie ,

Madi Hermens, Kings Of The Day en Fisk, winnaars van de grote Limburgse talentenjachten, spelen 19 juli in Wessem tijdens het gratis open-air festival WesSUMMERBREEZE.

Winnaars van Battle for Limburg, Kunstbende én Nu Of Nooit verenigt op een festival

De line-up van het Wessemse muziekevenement kent elk jaar wel een interessante naam uit het circuit (onder andere Alize, Viberider, Dewolff), voor deze editie op 19 juli is het affiche echter behoorlijk bronsgroen gekleurd.

Madi Hermens overviel de jury van de regiofinale van de Kunstbende met twee zelfgecomponeerde pianoliedjes. De pas 16-jarige HAVO-scholiere noemt Bob Dylan, Amy Winehouse en Gavin Degraw als haar belangrijkste voorbeelden. Op WesSUMMERBREEZE treedt de singer-songwriter op met begeleidingsband. Wat meer ervaring heeft Fisk, dat al twee keer op Nu Of Nooit stond en onlangs de finale van The Battle For Limburg op hun naam schreven. Met het daarmee verdiende optreden tijdens Bevrijdingsfestival werd Fisk’s naam als podiummonster nogmaals onderstreept.

Kings Of The Day ging dit jaar met de hoofdprijs van Nu Of Nooit aan de haal en stond dus verdiend op Pinkpop. Het Wessemse Gentlemen Of Leisure is de vierde band van eigen bodem en hebben misschien een iets mindere staat van dienst, met energieke optredens op o.a. Nu Of Nooit is dit garagerocktrio een veelbelovende kick-off.


Verder zal spelen: Rigby (poprock), Rare Groove Orchestra (hammondfunk ’n roll), Death Letters (garage), Cuban Heels (blues) en Two Way R adio (electro).

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg