INFA gooit handdoek in de ring INFA gooit handdoek in de ring

Laatste optreden in september in Ernesto's

, Pierre Oitmann

INFA gooit handdoek in de ring

Laatste optreden in september in Ernesto's

Pierre Oitmann ,

De Limburgse band INFA stopt. Dat maakte manager Sander Jennissen zojuist bekend aan 3VOOR12/Limburg. In september geeft INFA zijn laatste optreden in Sittard.

Laatste optreden in september in Ernesto's

De Limburgse band INFA stopt. Dat maakte manager Sander Jennissen zojuist bekend aan 3VOOR12/Limburg. Eerder al werd een split ontkend, maar nu gooit INFA als nog de handdoek in de ring.

De twee nog geplande optredens van INFA zullen de laatsten zijn, aldus Jennissen. "Het optreden op de Zwarte Cross gaat gewoon door en in september is het laatste optreden. Dat zal gehouden worden in Ernesto's in Sittard." Een concrete reden voor het uit elkaar gaan van de band geeft Jennissen niet, maar hij voegt er aan toe dat de band binnenkort meer informatie naar buiten brengt.

INFA, afgekort van Inharmonic Noises From Above, werd in 2004 opgericht. Het jeugdige viertal debuteerde live in mei 2004 op het Trevianum in Sittard en kreeg al snel mooie optredens aangeboden, waaronder op het Vrijthof in Maastricht en in het Fortuna Stadion. In 2007 stond INFA in de finale van Nu Of Nooit. Zanger/gitarist Pablo van de Poel is momenteel succesvol als frontman van DeWolff. Drummer Kiki Beemer ging eerder dit jaar al naar Hanging Tree. Wat Wessel van der Kroef en Viviën Schoonbrood gaan doen is nog niet bekend.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg