Nuevo Sonido op Nu Of Nooit 2009 Nuevo Sonido op Nu Of Nooit 2009

Discotrio Moose Da Beat laat verstek gaan

, Pierre Oitmann

Nuevo Sonido op Nu Of Nooit 2009

Discotrio Moose Da Beat laat verstek gaan

Pierre Oitmann ,

De Venlose wereldmuziekband Nuevo Sonido vervangt het Roermondse discotrio Moose Da Beat tijdens de derde voorronde van bandwedstrijd Nu Of Nooit in Fraiche, Vaals. Dat maakte SPL maandag bekend. De reden van afzegging is het gebrek aan een voltallige setlist, aldus bandleden van Moose Da Beat. De eerste voorronde van Nu Of Nooit vindt zaterdag plaats in poppodium Fenix in Sittard.

Discotrio Moose Da Beat laat verstek gaan

De Venlose wereldmuziekband Nuevo Sonido vervangt het Roermondse discotrio Moose Da Beat tijdens de derde voorronde van bandwedstrijd Nu Of Nooit in Fraiche, Vaals. Dat maakte SPL maandag bekend. De reden van afzegging is het gebrek aan een voltallige setlist, aldus bandleden van Moose Da Beat.

Nuevo Sonido stond als tweede op de reservelijst voor Nu Of Nooit 2009. Eerder al werd PopSport-band 2-Late van de reservelijst naar de voorrondeselectie verschoven, nadat DeWolff zich had teruggetrokken van deelname aan de competitie. Eerder werd Nuevo Sonido positief ontvangen op het Zoks Festival en het Zomer Park Feest, beide in Venlo. Het nummer 'Separe' bereikte afgelopen zomer de eerste plek in de Venlose 15, de hitlijst van Omroep Venlo.

De eerste voorronde van Nu Of Nooit vindt zaterdag plaats in poppodium Fenix in Sittard. Op 1 maart vindt de finale plaats in poppodium Nieuwe Nor in Heerlen. De winnaar staat op Pinkpop 2009.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg