SAT2D uit elkaar SAT2D uit elkaar

Limburgse rockband gooit bijltje erbij neer

, Pierre Oitmann

SAT2D uit elkaar

Limburgse rockband gooit bijltje erbij neer

Pierre Oitmann ,

De Limburgse rockband SAT2D stopt. Dat maakt het kwartet zojuist officieel bekend middels een persbericht. Het laatste optreden van SAT2D vindt plaats op 30 mei op het Horster Wei Feest.

Limburgse rockband gooit bijltje erbij neer

De Limburgse rockband SAT2D stopt. Dat maakt het kwartet zojuist officieel bekend middels een persbericht. “De meningen over de toekomst van de band verschilden, waardoor na goed overleg het gezamenlijke besluit werd genomen”, aldus een officieel statement. Het laatste optreden van SAT2D vindt plaats op 30 mei op het Horster Wei Feest.

SAT2D wenst verder geen details naar buiten te brengen over het beëindigen van de samenwerking. Ook over eventuele toekomstige bands of projecten willen de bandleden nog niets onthullen. Zowel frontvrouw Kelly Kockelkoren als drummer Tim Arits geven echter aan dat ze het besluit om te stoppen “moeilijk” vonden.

In 2006 won SAT2D in de finale van Kunstbende Limburg met het nummer ‘The Story Of Sarah Red’. Ook andere poptrajecten volgden met veel succes. Vorig jaar speelde SAT2D nog op Pinkpop na het winnen van de bandwedstrijd Nu Of Nooit. Daarna verscheen de cd-single ‘Devil Girl’, geproduceerd door Arnold Muhren, die SAT2D enkele optredens opleverde bij 3FM. Verder was SAT2D te zien op diverse Nederlandse festivals en poppodia, onder meer als voorprogramma van onder andere Golden Earring, Moke, The Gathering en Tokio Hotel.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg