Liftid verplaatst releasedatum nieuwe EP Liftid verplaatst releasedatum nieuwe EP

“Als we de EP nu uitbrengen laten we op alle fronten kansen liggen”

, Pierre Oitmann

Liftid verplaatst releasedatum nieuwe EP

“Als we de EP nu uitbrengen laten we op alle fronten kansen liggen”

Pierre Oitmann ,

Liftid stelt de release van de EP 'Our Choice Of Weapon' met een half jaar uit. De cd-presentatie in de Azijnfabriek op 7 maart komt hiermee te vervallen. Op 25 september zal de EP als nog in de Azijnfabriek gepresenteerd worden.

“Als we de EP nu uitbrengen laten we op alle fronten kansen liggen”

De releasedatum van de EP ‘Our Choice Of Weapon’ van Liftid is verplaatst naar 25 september. Dat laat de Roermondse metalband vandaag weten. De geplande cd-presentatie op 7 maart in de Azijnfabriek in Roermond wordt daarmee afgelast. Volgens Liftid is het voor de band “gunstiger” om de EP pas in het najaar uit te brengen.

“We willen er het maximale uithalen”, motiveert gitarist Marco Gelissen het besluit. “Als we de EP nu hals over kop uitbrengen laten we kansen liggen. Op alle fronten.” Over die mogelijke “kansen” houdt Gelissen zijn lippen nog stijf op elkaar. “Je weet ‘t nooit”, grapt hij.

Het bericht dat Liftid de release ruim een half jaar uitstelt komt uitgerekend op het moment dat de band hard met promotie bezig is voor ‘Our Choice Of Weapon’. De release had het eerste teken van leven moeten zijn na een speelstop van een jaar. Voorafgaand aan de cd-presentatie op 25 september in de Azijnfabriek zullen er volgens Liftid “nog enkele tryouts” plaats vinden in Weert, Eindhoven en Tilburg.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg