100% Limburgse Biefstuk 100% Limburgse Biefstuk

Nieuwe Nor zoekt hiphopgroepen

, redactie

100% Limburgse Biefstuk

Nieuwe Nor zoekt hiphopgroepen

redactie ,

Biefstuk, de hiphop party van poppodium Nieuwe Nor, zoekt live acts voor een Limburgse avond.

Nieuwe Nor zoekt hiphopgroepen

Heerlen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de Limburgse hiphopstad bij uitstek. Van de School Of Hiphop in het Glaspaleis tot grote evenementen als het breakdancespektakel The Notorious IBE en haar eigen openluchtevent Where's The Party At?, tot aan kleinschalige projecten als Hiphop In Bluff en de mc Battles van Word War.

Ook Biefstuk, de hiphop avond van Nieuwe Nor mag in dit rijtje niet ontbreken. Na optredens van Spinal & Steen, Manu, M.O. & Brakko, Zwart Licht, Fakkelbrigade en vele andere nationale toppers, is het nu tijd om te laten zien dat ook Limburgse hiphop niet te onderschatten valt.

Vrijdag 29 Januari start het Heerlense poppodium het hiphopjaar 2010 dan ook met de allereerste editie van '100% Limburgse Biefstuk'. Hiervoor zoekt Nieuwe Nor nog rappers. Er is op deze avond namelijk plek voor zowel onbekend als erkend hiphop-talent uit Limburg. Kandidaten kunnen zich voor vrijdag 18 december 2009 inschrijven per e-mail met een biografie, weblinks (MySpace, Facebook, Hyves) en een track naar maurice@nieuwenor.nl o.v.v. '100% Limburgse Biefstuk'.

 

De uiteindelijke selectie, gedaan door een deskundig team, zal rond de kerstdagen bekend gemaakt worden  .

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg