Win kaarten voor Red Snapper in de Muziekgieterij Win kaarten voor Red Snapper in de Muziekgieterij

3VOOR12/Limburg geeft 2x2 kaarten weg

, Maurice Kamps

Win kaarten voor Red Snapper in de Muziekgieterij

3VOOR12/Limburg geeft 2x2 kaarten weg

Maurice Kamps ,

December is een dure maand, de sint is weer in het land en dan is er ook nog een mondiale economische crisis. 3VOOR12/LIMBURG in samenwerking met de Muziekgieterij in Maastricht wil jullie dan ook graag tegemoet komen!

3VOOR12/Limburg geeft 2x2 kaarten weg

Op woensdag 10 december treedt het Britse Red Snapper op in de Maastrichtse Muziekgieterij. De groep combineert live instrumenten als contrabas, saxofoon en klarinet met elektronica. Dit resulteert in een mix van afro jazz, krautrock, rockabilly, hip hop, surf en funk tot iets dat ze zelf omschrijven als fuckoffjazz.

Red Snapper toerde met The Prodigy, Massive Attack en Björk en was in ons land onder andere op Pinkpop en Lowlands te vinden. Na hun derde cd uit 2000 op Warp Records nam de groep een pauze, die met het begin oktober verschenen ‘A Pale Blue Dot’ doorbroken wordt.

Het voorprogramma wordt verzorgd door The Neverminders. Deze nieuwe Limburgse act maakt ambient met invloeden uit breakbeat, triphop, rock, drum ‘n’ bass, lounge en blues, zoals te horen is op hun dit jaar verschenen demo. Ondertussen wordt de laatste hand gelegd aan hun debuutcd 'Cocktail Mondial'. The Neverminders mogen zich inmiddels verheugen op buitenlandse interesse.

De van Het Landbouwbelang bekende dj Willy Fitswell verzorgt de muziek, voor, na en tussen de bands.

Wil je hier gratis bij zijn? Stuur dan een mailtje naar 3VOOR12/Limburg 3VOOR12limburg@rvpmedia.net en maak kans op twee kaarten voor het optreden dat de band geeft in de Muziekgieterij. Mail je naam en telefoonnummer naar nevenstaand adres onder vermelding van 'Red Snapper’. Meedoen kan tot 9 december. Alleen de winnaars krijgen persoonlijk bericht.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg