3voor12 Leiden

Clubavond #8 Special Edition

Bekende formule nu met Popfoto & Song van het Jaar & Megajam!

De Clubavonden van 3voor12 Leiden staan garant voor muzikale verrassingen van Leidse bodem. Maar liefst drie acts betreden op één avond het podium. Jong talent of ouwe rockers, lokale underground of op het punt van landelijke doorbraak... Alles komt voorbij, dus laat je verrassen! En, last but not least, de entree is gratisssss!

Deze 8e Clubavond is een special edition in de Grote Zaal van Gebr. de Nobel. Uiteraard zijn er zoals gebruikelijk optredens van, in dit geval twee, Leidse acts. Deze worden binnenkort bekend gemaakt. De focus ligt op de uitreiking van de 3voor12 Leiden Song van het Jaar en de 3voor12 Leiden Popfoto van het Jaar. In een poging de ultieme samenkomst van de Leidse muziekscène te organiseren, wordt de afsluitende derde act van de avond een mega-jam van de meest bonte verzameling Leidse muzikanten. Met als kers op de taart de LIVE-uitvoering van de Song van het Jaar!

De avond biedt tevens volop gelegenheid om de redactie achter het platform 3voor12 Leiden te ontmoeten en spreken. Dus lijkt het jou leuk om ook op een of andere manier betrokken te zijn bij ons platform en Muziekstad Leiden, dan mag je deze avond ook zeker niet missen!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12