Eline Garcia heeft altijd als droom gehad om een dag een superster te zijn. Haar neef Kian Danaie hielp haar daarbij en legde het vast voor zijn documentaire 'Jaaa, dat wil ik!'. Eline kreeg zanglessen, een fotoshoot en ze werd gestyled - alles om haar klaar te maken voor de grote dag. Dit is een verslag van een droom die werkelijkheid wordt.

Honderden lichtpuntjes van Eline Garcia’s roze glitterjurk draaien mee met de bewegingen van de jonge zangeres als ze het podium op loopt. De locatie in de Nobel is de kleine Zaal, maar het moment is groot: met dit optreden komt Eline’s droom uit om een ster te zijn, het syndroom van Down houdt haar niet tegen. Haar donkerbruine haar glanst Andrélonwaardig, uit het publiek klinkt vrolijk geroezemoes als Eline haar eerste nummer inzet: “Allemaal! Afrika tot in Amerika…”, zingt ze de K3-hit ‘Alle kleuren’ mee. De track vat eigenlijk samen waar haar optreden ook vooral om draait: een fijne dansavond voor iedereen. Door het bekende lied slaagt ze daar al binnen vijf minuten in – je moet wel een erg slechte dag hebben om er niet vrolijk van te worden. Ze kiest bij het nummer daarop voor een iets ingetogener toon met ‘Hij’, dat ze speciaal voor haar vriendje Indi zingt. “Kunnen jullie de telefoonzaklampen aanzetten?”, vraagt ze haar toehoorders, en gelijk gaan tientallen witte lampjes de lucht in.

Het lijntje tussen haar en het publiek blijft in stand bij de volgende song ‘Bewegen is gezond’. Enthousiast spoort ze iedereen aan om mee te doen: zwaaien met die armen, bewegen met die benen! Een hoop handen gaan de lucht in, Eline ziet het tevreden aan. Na deze track moet zelfs de energieke zangeres op adem komen. “Ik ben heel blij voor jullie, blij dat jullie er zijn.” Iedereen lacht. “Grapje”, vervolgt Eline giechelend. “Ik ben supertrots dat jullie er zijn. Zoveel mensen, het is niet normaal.” Haar charmes zijn niet van de lucht en ze vraagt iedereen tot “lekker meedansen”. Haar derde nummer, ‘Avond’, leent zich er jammer genoeg niet zo goed voor, maar de daaropvolgende track, ’Hallo wereld‘, dan weer wel. Enthousiast doen haar fans mee, en ook bij ‘Overal liefde’ houdt het publiek op haar verzoek handen gevormd tot een hartje in de lucht. De afsluiter ‘Pak maar mijn hand’ is mooi ingevuld als duet met haar neef Kian Danaie, ook wel bekend als Dr. Uggs. Hoewel hij zeker aanwezig is, weet hij toch op de achtergrond te blijven, zodat Eline de hoofdrolspeelster blijft van haar show. Daar plakt ze vanzelfsprekend een toegift aan vast: ‘10.000 Luchtballonnen’ . Dit laatste lied geeft nog net een feestelijk sausje mee doordat de echte ballonnen die al die tijd braaf dreven onder een net vooraan het podium, worden opgelaten. Eline Garcia weet wat optreden is!

Na afloop van de show is er een uitgebreide handtekeningsessie met haar fans, die foto's met haar maken, terechte complimenten geven en zelfs cadeaus. Eline is een toegankelijke ster die voor iedereen tijd maakt, zelfs voor superfans die een tweede handtekening willen; een mooie afsluiting van een memorabele avond.