3voor12 Groningen

De Toekomst in Scheemda huisvest dit jaar dancefestival In Retraite

Festivalorganisatie maakt complete line-up bekend

Van dinsdag 28 juli tot maandag 1 augustus vindt het dancefestival In Retraite plaats in De Toekomst in Scheemda. Op het intieme festival staan muziek, de festivalbezoekers, kunst en cultuur centraal. Het festival verhuist van Klooster Roepaen naar de voormalige strokartonfabriek in Scheemda. Het is voor het eerst dat er een dergelijk festival in Groningen plaats vindt.

Line-up

De organisatie heeft de volledige line-up bekend gemaakt. Het festival biedt een podium aan ruim zestig artiesten uit binnen- en buitenland, waaronder Adana Twins, Carl Craig en Filterheadz. Ook zijn er 25 Groningse en Friese artiesten te zien ten te horen zijn, waaronder Jos Lok, Mathijs Smit en Riot GRLS. De dj’s draaien muziek binnen de genres disco, deelhouse, techhouse, en techno. Er zijn nog een aantal tickets voor het meerdaagse festival beschikbaar.

Randprogrammering
Naast de muziek kunnen de festivalbezoekers een yogaklas volgen en zijn er andere activiteiten op het gebied van onthaasten, feesten en genieten. Het festival wordt georganiseerd door 12inchcity. Meer info en kaarten zijn te vinden op de website.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12