3voor12 groningen internet-tv aflevering 2

Te gast in De Biotoop en verslag van het Noisia Invites Festival

Redactie 3voor12 groningen ,

Het is alweer tijd voor de tweede aflevering van 3voor12 groningen internet-tv! Deze keer brengen we een bezoek aan De Biotoop in Haren en doen we verslag van het Noisia Invites Festival in Groningen.

De Biotoop

Het eerste deel van deze aflevering gaat over De Biotoop, gevestigd in het voormalig Biologisch Centrum van Rijksuniversiteit Groningen. Tegenwoordig is het voormalig Biologisch Centrum in Haren een creatief bolwerk waar vele creatieve geesten wonen en werken. Zo ook muzikanten en producers die er een eigen atelier of studio gerealiseerd hebben. 3voor12 groningen duikt een aantal van deze studio's in en spreekt met de muzikanten die er gebruik van maken. 

Noisia Invites Festival

Verder doen we verslag van het Noisia Invites Festival dat 18 juli gehouden werd op het CiBoGa-terrein in Groningen. We tonen beelden van de optredens en backstage interviews met een aantal acts. In deze aflevering spreken we met Sofie Letitre en Dope D.O.D. Uiteraard komen de heren van Noisia zelf ook aan het woord. In de komende weken zullen daarnaast nog een aantal extra interviews verschijnen.

Veel plezier met het kijken van 3voor12 groningen iTV, aflevering 2!