Vera presenteert: boek Vera presenteert: boek

Collector's items in een overzichtsboek: VERA in Posters 2011

, Tekst: Sam Woud

Vera presenteert: boek

Collector's items in een overzichtsboek: VERA in Posters 2011

Tekst: Sam Woud ,

Afgelopen donderdag presenteerde de Vera Artdivision, tijdens een expositie in Galerie Sign, het boek VERA in Posters 2011. De bijkomende expositie behelst een overzichtstentoonstelling van de mooiste zeefdrukposters van 2011.

De unieke zeefdrukposters van Vera zijn in de loop der tijd ware collector’s items geworden. In dat licht komt Vera met het overzichtsboek dat, als het aan hen ligt, de eerste in een reeks van vele zal zijn. De ontwerpers van Vera Artdivision hebben voor deze editie hun favorieten geselecteerd en programmeur Peter Weening vulde deze met een aantal 'instant classics' aan. Volgens Vera geeft dit inzicht in de unieke manier waarop er binnen Vera wordt omgegaan met poster art en zie je al bladerend ongetwijfeld enkele van je favoriete bands voorbij komen.

Het boek werd donderdag officieel gepresenteerd tijdens de Vera Expo in Galerie Sign, waar een overzicht van de mooiste zeefdrukposters van 2011 getoond wordt. Vrijdag en zaterdag is de tentoonstelling geopend voor publiek. Het boek is verkrijgbaar tijdens de expositie in Galerie Sign en tevens te bestellen via de webshop van Vera. Voor meer informatie kun je terecht op de site van Galerie Sign of op de website van Vera zelf.

Vera Expo
Galerie Sign, Winschoterkade 10
Vrijdag 13 en zaterdag 14 januari open voor publiek

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen