Deelnemers POPgroningen Talent Award bekend Deelnemers POPgroningen Talent Award bekend

Dertig bands staan in de startblokken om met elkaar te wedijveren om de POPgroningen Talent Award 2012

, Tekst: Sam Woud

Deelnemers POPgroningen Talent Award bekend

Dertig bands staan in de startblokken om met elkaar te wedijveren om de POPgroningen Talent Award 2012

Tekst: Sam Woud ,

Je zou zo onderhand denken dat er op muzikaal gebied naast Eurosonic Noorderslag niks anders meer gebeurt. Niks is minder waar. De voorrondes voor de POPgroningen Talent Award 2012 staan al weer voor de deur. Vorige week maakte POPgroningen de dertig deelnemers bekend.

Een keur aan bands maakt haar opwachting om deel te nemen aan de POPgroningen Talent Award. Van metal tot singer-songwriter, van hiphop tot poprock en van synthpop tot beatfolk; er zit weer van alles tussen dit jaar. En zo hoort het natuurlijk ook met een open wedstrijd als de POPgroningen Talent Award. De bands die zich door de voorrondes weten te vechten, maken later in het jaar hun opwachting in de halve finales in Simplon. De uiteindelijke finale zal dit jaar in Vera plaats vinden.

Houd de site van POPgroningen in de gaten, daar zullen binnenkort de line-up en locaties van de voorrondes bekend gemaakt worden. Hieronder vind je alle dertig competing bands op een rij, gelinkt naar hun eigen websites. Maak alvast kennis met de acts die in 2012 gaan strijden om de POPgroningen Talent Award!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen