Win vrijkaarten voor Moss en/of een CD Win vrijkaarten voor Moss en/of een CD

, Tekst: Karst Jaarsma

Win vrijkaarten voor Moss en/of een CD

Tekst: Karst Jaarsma ,

Het gaat hard met de Nederlandse folkrockband Moss. Aan het begin van dit jaar verscheen alweer zijn derde plaat Ornaments. Festivals als Lowlands en Pinkpop mochten afgelopen zomer al kennis maken met de sfeervolle muziek. Stiekem komt de band echter veel meer tot zijn recht tijdens de melancholische en bovenal donkere decemberdagen. Gelukkig bezoekt Moss op 13 december de kleine zaal van De Oosterpoort!

Wij mogen voor dit optreden van Moss tweemaal twee tickets weggeven. Daarnaast valt er ook nog een bonusprijs bestaande uit het Ornaments album te winnen. Dit album mogen we ook twee keer weggeven. Wat je moet doen om hierop kans te maken? Een mailtje naar prijsvraag@3voor12groningen.nl sturen. Vermeld hierin, naast je volledige naam, wat jouw lievelingsnummer van Moss is. Kleine motivatie is daarbij uiteraard vereist.

Het concert dat op donderdag 13 december om 20:00 plaatsvindt is (nog) niet uitverkocht en tickets gaan dus nog steeds de deur uit. De entree bedraagt €14,25. Daar krijg je surfpopduo The Silhouettes als voorprogramma bij.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen