Wende trapt clubtour af in Groningen Wende trapt clubtour af in Groningen

Zangeres presenteert nieuw album in voorjaar 2013

, Tekst: Bert Hoekstra

Wende trapt clubtour af in Groningen

Zangeres presenteert nieuw album in voorjaar 2013

Tekst: Bert Hoekstra ,

Last Resistance, dat is de naam van het nieuwe album van Wende Snijders. In april lanceert de zangeres haar vierde studio-album en start met de bijkomende Last Resistance Clubtour in Vera. Wat kan de bezoeker ditmaal van deze veelzijdige en buitengewoon getalenteerde artieste verwachten?

Wende Snijders heeft inmiddels een scala aan prijzen op haar naam staan, waaronder twee Edisons en een Gouden harp. Geen wonder dat de cd's van deze zangeres het in de verkoop goed doen. Platina voor haar Quand Tu Dors album. Goud voor de albums La Fille Noyée en No.9. Het tekent de kwaliteiten en veelzijdigheid van de zangeres. Haar vierde studio-album Last Resistance is in de maak en belooft wederom een nieuwe kant van de zangeres te tonen. Een kant die ze het publiek in de Nederlandse clubs zal tonen.

Wende komt naar Vera. Dat is toch wat anders dan de theaters die ze gewend is. Ditmaal niet het rode pluche van de theaters maar een clubtour. Misschien is het een voorbode van wat komen gaat. We kennen natuurlijk de Franse chansons maar inmiddels ook de Engelstalige nummers van haar laatste album No.9. Met het nieuwe album Last Resistance en de bijkomende clubtour gaat Wende een nieuwe fase van haar carrière in. Het album toont een ander geluid en kent inspiratie vanuit de popwereld, elektronische muziek en theater. Wende schreef alle liedjes zelf. Het album wordt opgenomen en geproduceerd in Berlijn in samenwerking met Nackt (Apparat, Warren Suicide) en Tilman Hopf.

Op 4 april opent Vera de deuren om 20.00 uur. Een kaartje kost €18,- plus €1,50 voor de maandkaart. De voorverkoop is inmiddels gestart en met een naam als Wende Snijders is het niet onverstandig om er snel bij te zijn.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen