3FM Serious Request 2009 in Groningen? 3FM Serious Request 2009 in Groningen?

Maak het mogelijk en zet je handtekening!

, Iris Engelsman

3FM Serious Request 2009 in Groningen?

Maak het mogelijk en zet je handtekening!

Iris Engelsman ,

Op 25 maart wordt bekend gemaakt of Groningen in 2009 gastheer is voor het glazen huis van de 3FM actie Serious Request. Tot die tijd kun je de lobby ondersteunen door je handtekening te zetten!

Maak het mogelijk en zet je handtekening!

"Waar komt het Glazen Huis in 2009 te staan? De onderhandelingen zijn in volle gang, de bekendmaking is op 25 maart." Zo staat te lezen op de website van Serious Request, de goede doelen-actie van radiozender 3FM.

Al eerder stond het met 3FM DJ's gevulde huis in Utrecht, Den Haag en Breda, dit jaar zijn naast Groningen Enschede, Eindhoven, Rotterdam en Tilburg genomineerd. Zenderbaas Florent Luyckx en 3FM- woordvoerder Bart de Voogd reisden afgelopen week af naar Enschede en Groningen om een bezoekje te brengen aan de locaties, de overige steden worden komende week bezocht. Luykx en de Voogd melden dat de belangrijkste reden om het huis in Groningen te plaatsen volgens de inwoners zelf is dat het een echte, bruisende studentenstad is. Wij Groningers kunnen uiteraard nog wel meer goede redenen verzinnen!

Ondersteun je de lobby om het glazen huis in 2009 naar Groningen te halen? Zet dan je handtekening op de Groningse site die hiervoor is opgezet:

www.seriousrequestingroningen.nl

Meer info over de achtergrond van Serious Request lees je op de website van 3FM Serious Request.

 

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen