3FM Serious Request 2009 in Groningen! 3FM Serious Request 2009 in Groningen!

Het Glazen Huis eind december op de Grote Markt

, Iris Engelsman

3FM Serious Request 2009 in Groningen!

Het Glazen Huis eind december op de Grote Markt

Iris Engelsman ,

Maandenlang is er gespeculeerd over de locatie van het Glazen Huis in 2009. 3FM kon uiteindelijk niet om het goede promotieplan, de perfecte locatie en de bijna 24.000 handtekeningen heen en verkoos Groningen als gastheer voor Serious Request, zo is gister bekend gemaakt

Het Glazen Huis eind december op de Grote Markt

Voor de rol van gastheer voor het Glazen Huis van de 3FM actie Serious Request is Groningen gekozen uit een shortlist van vijf steden, te weten Eindhoven, Enschede, Rotterdam en Tilburg en Groningen. 

3FM zendermanager Florent Luyckx voert hiervoor als reden aan: "Het is indrukwekkend om te ervaren wat deze steden de afgelopen dagen georganiseerd hebben om Serious Request dit jaar te ontvangen. We hebben vijf steden bezocht die allemaal van Serious Request een groot feest kunnen maken. Helaas kan het Glazen Huis maar in één stad staan. De keuze is dit jaar op Groningen gevallen, vanwege de perfecte locatie die de stad het Glazen Huis biedt en het uitstekende plan van de gemeente om de regio Groningen te mobiliseren voor Serious Request.”

3FM DJ Annemieke Schollaart reisde gister af naar de uiteindelijke locatie, die tot dan toe onbekend was. Voor de luisteraars een spannende rit, waarin ze een aantal hints gaf. Zo zag ze windmolens, een regenboog en veel wegwerkzaamheden. Rond 16:00 uur gistermiddag werd vanuit het Stadhuis op de Grote Markt bekend gemaakt dat de 3FM DJ's van 19 t/m 24 december in het hoge noorden staan. Wat precies het goede doel is waarvoor ingezameld gaat worden is nog niet bekend.

3voor12/Groningen houdt je op de hoogte!

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen