Enchanted Forest: dansen en zweven in een halfgevuld betoverd bos Enchanted Forest: dansen en zweven in een halfgevuld betoverd bos

Goalabel BooM! verzorgt avond in Simplon

, Matthijs Sorgdrager,

Enchanted Forest: dansen en zweven in een halfgevuld betoverd bos

Goalabel BooM! verzorgt avond in Simplon

Matthijs Sorgdrager, ,

Zaterdag was het weer zover: Goa-minnend Nederland (in een aantal gevallen zelfs Europa) reisde af naar Groningen, waar het prestigieuze goalabel BooM! Records een avond verzorgde in Simplon. 3VOOR12Groningen was erbij.

Goalabel BooM! verzorgt avond in Simplon

Het prestigieuze goalabel BooM! Records staat al jaren garant voor ijzersterke releases en feesten. Zo ook deze keer. JohTo heeft veel aandacht besteed aan de deco. Fluorescerende doeken aan de muur, witte mobile-achtige dingen die aan het plafond hangen en tot de grond reiken: het lijkt daadwerkelijk op een enchanted forest. Ook VJ Barth laat zich van zijn beste kant zien. De visuele aankleding is prachtig. En ook de muziek is erg sterk. Full-on psytrance, zoals de flyer beloofde. In de chill-out wordt een misser begaan door in het begin keiharde goa te draaien. Maar daar wordt gelukkig al snel van afgezien. Het publiek is, zoals op de meeste goafeesten, zeer divers. De leeftijd ligt ergens tussen de achttien en vijftig. Maar één ding is zeker: iedereen is, al dan niet kunstmatig, opvallend blij. Eén minpuntje wat betreft het publiek: er is er niet zoveel van. Beneden is het halfvol, en de bovenzaal is ook niet bijster vol. Bijkomend nadeeltje is dat de muziek niet al te hard staat. Nu is dat in de bovenzaal niet zo'n probleem omdat men hier toch niet meer in staat is om te praten, maar in de benedenzaal lijkt het soms wel een café. Kortom, een goed georganiseerd feestje met vette muziek en erg mooie decoratie. Jammer van het volume en het feit dat er deze keer niet zoveel animo was vanuit de scene. Volgende keer beter!
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen