3voor12 Gelderland

Deelnemers gezocht voor De Slag om het Midden-Oosten

Vanaf vandaag tot en met 8 februari kunnen muzikanten zich inschrijven

Vanaf vandaag tot en met 8 februari kunnen muzikanten zich inschrijven voor De Slag om het Midden-Oosten BEATS. In de eerste editie in 2012 stonden bands centraal en streken Jag & Rei met de eer. Deze editie is het de beurt aan muzikanten die hun elektronische producties laten horen.

De Slag om het Midden-Oosten is een jonge organisatie met het doel jong muzikaal talent een eerste stap naar het podium en het grotere publiek te bieden.

In februari 2012 vatte initiatiefnemer Ralf Leemeijer in samenwerking met Huib Jonker van jongerencentrum Plaza het idee op een vervolg te geven aan de voorgaande muzikantencompetities die in Harderwijk en omstreken plaatsvonden. De naam ‘De Slag om het Midden-Oosten’ stamt af van de locatie van de eerste editie, het oosten van het midden van Nederland. Met een eerste succesvolle bandeditie waar de voorrondes in jongerencentrum Plaza Ermelo plaatsvonden en de finale in Sir Jack Harderwijk, is het in februari tijd voor een vervolg met een beatseditie om zo de belangen van meerdere soorten muzikanten en publiek te behartigen. Door met elke editie de regio te vergroten wil De Slag uitgroeien tot een muzikantencompetitie met verschillende edities (beats en band) en in verschillende regio’s - met één gezamenlijke finale.

Voor de winnaar van de beatseditie ligt er, naast eeuwige roem, een cheque klaar van tweehondervijftig euro! 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12