3voor12 Gelderland

Bands zoeken bands

Online platform brengt Arnhemse en Haagse bands bij elkaar voor optredens

Omdat het voor bands nog steeds moeilijk is buiten de eigen stad te programmeren, heeft online platform ZEAL.onl een plan bedacht om bands uit Arnhem en Den Haag gezamenlijk een optreden in beide steden te laten doen. Daarmee krijgen bands de kans om de muziekscene verderop goed te leren kennen en vergroten ze hun (landelijk) netwerk. Het plan is opgestart in samenwerking met Stichting Jacobiberg in Arnhem, Haags Pop Centrum in Den Haag, Jongerencentrum Willemeen in Arnhem en Paardcafé in Den Haag.

Alle bands uit Arnhem en Den Haag kunnen zich in 2 online spreadsheets aanmelden, zodat er een overzicht komt van bands in beide steden. Onder andere met behulp van die lijsten kunnen ze zelf een geschikte ‘combi-band’ uit de andere stad zoeken, een band met een repertoire dat goed op hun eigen set aansluit en waarmee ze gezamenlijk geprogrammeerd willen worden. 

Deze combinatie(s) kunnen bands aanmelden bij info@zeal.onl en als de combi goed klinkt wordt er een avond gepland in Jongerencentrum Willemeen in Arnhem en Paardcafé in Den Haag, waar de bands 2 avonden samen kunnen optreden.  De eerste datum die gepland staat is donderdag 5 oktober in Paardcafé.

Om mee te doen kunnen bands zich online aanmelden in deze bandlijsten:

Bands in Den Haag

Bands in Arnhem

Vragen? Stuur een email aan info@zeal.onl

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12